Laden...

Archief

Archief 2017

Archief 2016

Archief 2015

Archief 2014

Archief 2013

Archief 2012

Archief 2011

Archief 2010

Archief 2009

Archief 2008

Archief 2007

Archief 2006

Archief 2005

Archief 2004

Nieuws

Call Of Duty WW2

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 28 Apr 2017, 11:12

Call Of Duty WW2

Activision heeft bevestigd dat Call of Duty WWII 3 november verschijnt voor de PS4, de Xbox One en de PC. Daarbij zal er een private beta plaatsvinden voor diegenen die de game pre-orderen. Wanneer de beta van start gaat, is nog niet bekend.

Daarbij laat Activision meer weten over het verhaal van de single player campaign. Dit verhaal volgt U.S. Army private Ronald “Red” Daniels, die samen met de andere leden van de U.S. 1st Infantry Division in Europa de strijd aangaat tijdens de Tweede Wereldoorlog.


[html]<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/D4Q_XYVescc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: Call Of Duty WW2
Commentaren: 1

Battlefield 1

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 08 Mei 2016, 19:37

Waar Activision binnenkort lichtjaren de toekomst inschiet met Call of Duty: Infinite Warfare, keert EA DICE in oktober terug naar het begintijdperk van moderne oorlogsvoering. Zoals de naam al doet vermoeden, neemt het nieuwe Battlefield 1 plaats in de Eerste Wereldoorlog, een periode waarin technologie en wapentuig een enorme groeispurt ondergingen. Ter land, ter zee en ter lucht vechten vormt altijd de basis van de Battlefield-games, en dat blijft ondanks enkele grote ingrepen nog steeds hetzelfde. InsideGamer was in Londen aanwezig tijdens de presentatie van het nieuwe deel en zet alle onthullingen even op een rijtje.

srrLV18.jpg


De setting: terug naar het begin
Door de Battlefield-serie in de periode tussen 1914 en 1918 te plaatsen, reist de ontwikkelaar met de game af naar een tijdperk van brute, genadeloze oorlogsvoering waarin complete natuurlandschappen werden gereduceerd tot dampende puinhopen. De naam van de oorlog is dan ook te danken aan het feit dat de gehele aardbol opeens betrokken was bij een enorm conflict. Zo bezoek je plekken van over heel de wereld, waaronder een stad in een bezet Frankrijk, de open vlaktes van de Italiaanse alpen en de woestijnen van Arabië. Nieuwe technologie werd in sneltreinvaart uitgevonden en een wapenrace ontstond terwijl voetsoldaten elkaar te lijf gingen in claustrofobische loopgraven en op een bar niemandsland.

Het is een setting waar fans van de serie al jaren om smeken. Vooral na het teleurstellende Battlefield Hardline willen veel gamers terug naar de waar de games ooit begonnen. Het lijkt daarom het juiste moment om een shooter als deze aan te kondigen, vooral nu de Call of Duty-reeks steeds futuristischere vormen aanneemt.

De gameplay: vernietiging van dichtbij
Bij zo’n setting evolueert de gameplay geleidelijk mee. Volgens de ontwikkelaar blijven de gevechten grootschalig en strijd je onder andere met 64 man in één level. Er moet echter ook beweegruimte zijn voor de lone wolves. Het verkleinen van de afstand tussen jouw eenheid en de vijandelijke troepen wordt een essentieel onderdeel van een overwinning boeken, aldus DICE. Dat houdt in dat er meer hand-tot-hand-gevechten zijn, maar ook het bestoken van de vijand met artillerie moet een verschil maken. Massale vernietiging is daarmee net als in de andere Battlefield-games een stabiele factor.

Er is verder nog weinig bekend over de vaart van de game, maar een tijdreis naar het begin van de twintigste eeuw heeft vermoedelijk als gevolg dat het tempo wat lager ligt. De wapens en voertuigen waren simpelweg minder ontwikkeld dan hetgeen dat je bestuurt of afvuurt in bijvoorbeeld Battlefield 4. In de pre-alfa-beelden die aan de pers getoond werden was echter geen trage gameplay te bekennen, dus het wordt interessant om te zien hoe DICE hiermee speelt zodra we een uitgebreidere kijk krijgen.

De voertuigen: meer en groter dan ooit
In de onthullingstrailer springt één specifiek onderdeel boven al het geknal uit: paarden. De Arabische troepen die op de dieren ten strijde trekken met hun zwaarden is iets dat nooit eerder in Battlefield te zien was. Het past volgens de ontwikkelaar bij de transitie van de oude naar nieuwe wereld, waarin paarden langzaam vervangen werden door mechanische vervoersmiddelen. Daarnaast kan de zeppelin niet missen en dit enorme luchtvaartuig is dan ook duidelijk te zien in de trailer, waarin het de zon langzaam verduisterd met zijn omvang.

Zoals gewoonlijk kan je ook vliegtuigen en tanks verwachten, allen met hun eigen details en eigenschappen die ervoor zorgen dat de besturing van elk voertuig een beleving op zich moet zijn. DICE meldt dat er meer voertuigen dan ooit te besturen zijn, waaronder zelfs een fregat dat veel destructie kan aanrichten aan de kust.

De wapens: genadeloze mêlee
Hoewel je kan rekenen op de shotguns, machinegeweren en pistolen, voegt DICE ook een aantal nieuwe wapens toe aan je arsenaal. Zo zie je in de trailer een soldaat alles om zich heen afbranden met een vlammenwerper. Maar wat vooral een indruk moet maken, is de grote variatie in mêleewapens. Een vijand die je loopgraf instapt met een bajonet aan zijn geweer is volgens de ontwikkelaar een straf om tegen te vechten. Het tegenoffensief voer je met een enorme schep of een knuppel waarop meedogenloze punten zijn bevestigd. Het past allemaal bij de eerdergenoemde gameplay, waarin man-tot-man-gevechten de boventoon voeren.

Het verhaal: een mozaïek van verhalen
Om een aarde in rep en roer te tonen, laat DICE de perspectieven op dit conflict zien vanuit verschillende oogpunten. De staat van oorlogsvoering verandert, en daardoor ook de wereld zoals de mensheid die beleeft. In Battlefield 1 moet je vanuit diverse personages meemaken hoe zij daarmee omgaan. Veel meer dan dat laat de ontwikkelaar echter niet los over de singleplayercampagne. Een mozaïek van uiteenlopende verhalen is nog niet eerder gedaan in een Battlefield-game en wekt daardoor de interesse, zelfs na het Hardline-debacle.

[html]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/c7nRTF2SowQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]

Dichterbij dan verwacht
Na de onthulling van Battlefield 1 is de releasedatum nog maar nog vijf maanden van ons verwijderd. DICE toont volgende maand tijdens de E3 meer van de game en er komt later een publieke bèta. Het is dus niet lang meer wachten om te zien of de ontwikkelaar de wensen en Eerste Wereldoorlog-fantasieën van de fans gaat vervullen.

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. InsideGamer was op uitnodiging van EA in Londen. De reis en het verblijf zijn door de uitgever betaald.
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: Battlefield 1
Commentaren: 9

Nieuw TS IP

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 27 Sep 2015, 17:11

Hallo,

De huidige teamspeak host stopt er mee en om die reden hebben we dus een nieuw IP adres bij een andere host namelijk I3D.

IP is teamspeak3.i3d.net:10006 geen wachtwoord.
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: Nieuw TS IP
Commentaren: 5

Terminator: Genisys (16 juli 2015)

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 27 Okt 2014, 19:40

Nog geen info:

Afbeelding
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: Terminator: Genisys (16 juli 2015)
Commentaren: 0

Night at the Museum: Secret of the Tomb ( 5 februari 2015)

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 27 Okt 2014, 19:36

Larry en zijn museumvriendjes belanden in het Egyptische deel van een bekend Londens museum. Ze zijn genoodzaakt een mysterie op te lossen.

[html]<iframe width="800" height="450" src="//www.youtube.com/embed/KMKk7Dn__-Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: Night at the Museum: Secret of the Tomb ( 5 februari 2015)
Commentaren: 0

The Hobbit: Battle of the Five Armies (10 december 2014)

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 27 Okt 2014, 19:29

[html]<iframe width="800" height="450" src="//www.youtube.com/embed/ZSzeFFsKEt4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]

Ondanks dat de dwergen hun koninkrijk hebben heroverd op de draak Smaug, hebben ze onbedoeld ook een dodelijke kracht losgelaten op de wereld. Door wraak gedreven zorgt Smaug voor vele slachtoffers onder de inwoners van Lake Town. Thorin is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en heeft zijn vriendschap en eer hiervoor over. Ondanks pogingen van Bilbo om hem tot reden te brengen, wordt Bilbo gedwongen een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar er zijn ook andere en veel grotere gevaren. Gandalf ziet namelijk dat de gevaarlijke vijand Sauron enorme legers met Orcs stuurt naar de Lonely Mountain. Als de duisternis nadert, moeten dwergen, elven en mensen besluiten zich te verenigen of zich te laten vernietigen. Bilbo vecht ondertussen voor zijn leven en de levens van zijn vrienden tijdens de epische strijd van de vijf legers, waarin de toekomst van de Midden-aarde aan een zijden draadje hangt.
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: The Hobbit: Battle of the Five Armies (10 december 2014)
Commentaren: 0

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Berichtdoor FDCP_NEO (NL) » 27 Okt 2014, 19:27

[html]<iframe width="800" height="450" src="//www.youtube.com/embed/C_Tsj_wTJkQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]

Katniss heeft het onmogelijke gedaan. Ze heeft voor de tweede keer de Hongerspelen overleefd. Maar er is geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want één ding is heel duidelijk geworden na de Quarter Quell: het is oorlog.
Lees volledig bericht: Hier
Link naar topic: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Commentaren: 0


cron